<tr id="imima"></tr>
<rt id="imima"></rt>
手機版
您的當前位置: 考試資料網 > 資格類 > 項目管理 > 歷年PMP考試真題及答案

歷年PMP考試真題及答案

來源:項目管理 時間:2018-07-01 點擊: 推薦訪問:2017pmp考試真題

【www.8fenzhong.cn--項目管理】

美國項目管理師網權威發布歷年PMP考試真題及答案,更多歷年PMP考試真題及答案相關信息請訪問美國項目管理師網。

【導語】以下是考試資料網整理的歷年PMP考試真題及答案,僅供參考。

  1.Which of the following is true about accuracy and precision?

  A. Precision is consistency and accuracy is correctness

  B.Precision is correctness and accuracy is consistency

  C.Precision and accuracy are same

  D. Precision is used for measuring length and accuracy is used for time measurements Your

  下列哪個關于正確度和精確度的說法是正確的?

  A.精確度是說連續性;正確度是說是否符合事實

  B.精確度是說是否符合事實;正確度是說連續性

  C.精確度和正確度是一樣的

  D.精確度用來測量長度;正確度用來測量你的時間

  答案:A 參考:PMBOK2004 CH P154

  2.Which process group is associated with schedule control, scope control, and cost control

  A. Monitoring and Controlling

  B. Planning

  C. Executing

  D. Closing

  哪個過程組包括進度控制,范圍控制和成本控制?

  A.監控項目

  B.規劃

  C.執行

  D.收尾

  答案:A 參考:PMBOK2004 CH P58

  3.In Probability and Impact Metrics which of the following statement is true?

  A. For opportunities, the high risk (dark grey) zone offers greatest benefits

  B. For opportunities, the low risk (medium grey) zone offers lowest risk and best benefits

  C. for Risks the high risk (dark grey) zone offers greatest benefits

  D. for Risks the low risk (medium grey) zone should be addressed first

  關于概率和影響矩陣,下列哪個說法是正確的?

  A.對機會而言,高風險(黑灰色)區域意味著代表最大的利益

  B.對機會而言,低風險(中灰色)區域意味著最低的風險和最好的利益

  C.對風險而言,高風險(黑灰色)區域意味著最大的利益

  D.對風險而言,低風險(中灰色)區域應該必須首先確定

  答案:A 參考:PMBOK2004 CH P210

  4.Zero defects practice or Do it first time is associated with which of the following?

  A. Crosby

  B. Juran

  C. Deming

  D. Shewhart

  零缺陷或者事情一次作對和下列哪個有關?

  A.克勞斯比

  B.朱蘭

  C.戴明

  D.休哈特

  答案:A

  5.Which of the following would be the BEST description of project management plan?

  A. It contains risk, cost, process improvement and other management plans.

  B. It is one of the outputs of project management software.

  C. it is milestone.

  D. it is project scope statement.

  下列哪個最好的描述了項目管理計劃?

  A.包括風險、成本、過程改進和其他管理計劃

  B.是項目管理軟件的輸出之一

  C.是里程碑

  D.是項目范圍說明書

  答案:A 解釋:用排除法,選一個相對合適的,注意選項B項目管理軟件不等于項目管理信息系統

  6.Purchase order is the simplest example of _________ type of contract

  A.T&M Contract

  B. Fixed Price

  C. Cost plus Incentive Fee

  D. Cost plus Fixed Fee

  采購單是什么類型合同的例子?

  A.時間材料合同

  B.固定價格

  C.成本加獎勵費用

  D.成本加固定費用

  答案:B 參考:PMBOK2004 CH P230(仔細看能找到原文)

  7.You are the project manager in East West Construction Company. After the completion of the structure you are visiting the site and checking whether the construction is as per the plan by taking the measurements. This is an example of

  A. Risk Identification to prevent issues in the future

  B. Active project management

  C. Quality Assurance activity - Prevention

  D. Quality Control Activity - Inspection

  你是東西建筑公司的項目經理。在完成建筑后,你到實施地點檢查是否建筑按照計劃進行了測量。這是什么的例子?

  A.風險識別用來防止未來出現的問題;

  B.動態項目管理

  C.質量保證活動-預防

  D.質量控制活動-檢查

  答案:D 解釋:檢查作為工具出現在兩個過程,范圍核實和質量控制

  8.You are in charge of installing a Voice Response System for a major company. You are about to start preparing the estimates and the Sponsor informed you that the estimate should be as much close to reality as possible. Which of the following you will most likely to use for your estimation:

  A.CPM

  B.PERT

  C.PDM

  D. Monte Carlo Simulation

  你在負責為某個大公司安裝聲音回傳系統。你開始準備估算時出資人告訴你估算必須盡可能接近實際。你最可能使用下列哪個做你的估算?

  A.CPM

  B.PERT

  C.PDM

  D.蒙特卡羅模擬

  答案:D 解釋:蒙特卡羅運用統計學進行模擬,相對而言比較貼近實際,也可以排除A和C都不是估算,選項B是缺乏經驗的時候使用的,最沒譜。

  9.Create WBS is part which Knowledge Area?

  A. Project Scope Management

  B. Project Time Management

  C. Project Integration Management

  D. Project Cost Management

  創建WBS是哪個知識領域的一部分

  A.項目范圍管理

  B.項目時間管理

  C.項目整體管理

  D.項目成本管理

  答案:A

  10.If the optimistic estimate for an activity is 18 and standard deviation is 3. If the Most likely estimate is 30, the chance the activity will be finished between 23 and 35 days is

  A.95.44

  B.68.26

  C.99.73

  D.99.999

  如果某個活動的樂觀估計是18天,標準差是3。如果最可能估計是30天,這個活動在23天到35天之間完成的概率是?

  A.95.44

  B.68.26

  C.99.73

  D.99.999

  答案:A 解釋:這個活動的最悲觀估計 X,(X-18)/6=3;所以最悲觀是36;平均估算值=(54+120)/6=29;23到35,剛好左右各兩個標準差,概率為95.44%

本文來源:http://www.8fenzhong.cn/zg/34492/

擴展閱讀文章

考試資料網 http://www.8fenzhong.cn

Copyright © 2002-2018 . 考試資料網 版權所有 京ICP備11356960號

Top
977彩票